Om oss

Vi är ett professionellt team av hantverkare med specialistkunskap om badrumsrenoveringar och plattsättning. Vi genomför renoveringar, och i synnerhet nyskapande av badrum, och hjälper dig att få det badrum du drömt om och som du vet att du förtjänar. Vi erbjuder konsultation i planeringsstadiet och bistår sedan med arbetskraft och yrkeskompetens i utförandet av själva renoveringsarbetet. Du kan alltid lita på att det är ordning och reda både i planering och genomförande.

Kunskap och förtroende

Våra hantverkare har mångårig erfarenhet och kunskap inom renoveringsarbete. Självklart arbetar vi utifrån de direktiv och regler som finns inom Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV). De hantverkare som arbetar för oss är givetvis också behöriga enligt samma reglemente för att utföra de renoveringar vi tilldelas uppdrag för. Det är viktigt för oss att du kan känna ett förtroende för våra hantverkare, vilket är anledningen till att vi ser till att vara tillgängliga för dig som kund och uppdragsgivare. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med oss när det kommer till planen för din badrumsrenovering i Stockholm, hantverkarna som hjälper dig och inte minst det slutgiltiga förtroendet för utförandet.

Kundfokus i renoveringsarbetet

Vi ser till att du som kund står i fokus för vårt arbete jämsides med renoveringsprocessen. Utan tvekan kan du som kund lita på att vi levererar slutprodukten vi lovar. Vi arbetar serviceinriktat och håller dig alltid uppdaterad längs vägen. Vi ser badrumsrenoveringen som någonting mer än att vi gör om ett rum. Vi ser ett samarbete och ömsesidigt projekt mot ett gemensamt mål.