Våra tjänster

Hos oss erbjuder vi dig en totalupplevelse när det kommer till badrumsrenoveringar. Du är med och planerar processen, utförandet och inte minst slutresultatet. Under renoveringens gång har vi löpande kontakt med varandra så att du ska kunna följa varenda steg i renoveringsprocessen. Vi vet vad det betyder att skapa sina drömmars badrum och vi vill göra det på ditt sätt – tillsammans med dig. Du står för inspirationen och idéerna medan vi står för det praktiska utförandet, yrkeskompetensen och arbetskraften. Självklart kan du även konsultera oss när det kommer till hur du vill renovera ditt badrum.

Detta erbjuder vi

Vi erbjuder dig ett serviceinriktat, personligt och trevligt bemötande när du ger oss uppdraget att renovera ditt badrum. Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av våtrum och badrum, och vi har många framgångsrika badrumsrenoveringar med oss i bagaget. Varje badrum är unikt och vi inspireras av varje badrum vi får chansen att skapa tillsammans med våra kunder. Våra tjänster utgår från Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) så att du ska kunna känna dig trygg och säker på att allt sker på rätt sätt.

Våra tjänster genomsyras av kundfokus

För oss står inte bara badrummet och renoveringen i fokus, utan även du som kund har en central plats i vårt arbete. Vi förstår att denna badrumsrenovering i Stockholm blir en stor del i ert liv och därför ser vi till att vara tillgängliga och svarar på era frågor när dessa dyker upp. Renoveringar kan vara besvärligt, men vi är med er hela vägen!